Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

دبیر کانون سراسری انجمن های صنفی رانندگان سواری کرایه در خصوص مطلب منتشر شده در تین نیوز با عنوان «انعقاد قرارداد بیمه وظیفه قانونی کانون شرکت ها است» توضیحاتی ارایه کرد.

به گزارش تین نیوز، حمید حسین زاده گفت: قبل از شروع عرایضم ناچارم خاطر نشان کنم این که عنوان می شود کانون شرکت های اتوبوس رانی تنها مرجع ذیصلاح در حمل و نقل مسافر بوده و انعقاد قرارداد فقط در صلاحیت آن است شعاری بیش نیست و جهت اطلاع ایشان و مابقی مدعیان چنین شعار و گفتاری، باید عرض کنم به غیر از کانون مذکور، 6 تشکل صنفی مسافر دیگر وجود دارند که قدمت، سابقه تاسیس و فعالیت برخی از آنها بسیار بیشتر از کانون کارفرمایی اتوبوس رانی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: همه این تشکل ها با توجه به جایگاه قانونی خود صرفا در امور و حوزه مربوط به خود حق فعالیت داشته و دارند و کانون مذکور نیز فقط در حوزه کارفرمایی شرکت های اتوبوس رانی فعالیت نموده وحق دخالت در امور تشکل های دیگر مانند مینی بوس رانی و سواری کرایه و امور رانندگان نداشته و ندارد بنابراین بهتر است به دور از تصورات انحصار طلبانه، با خود و همکاران صادق باشیم و واقعیت هارا بپذیریم که با پذیرش واقعیت ها و قانون مداری است که همه اختلافات رفع شده و وحدت، همدلی و یکپارچگی در برخورد با مشکلات فرواوان، جایگزین می گردد.

این مقام صنفی عنوان کرد: با توجه به اراده قبلی و در واقع تمایل همیشگی کانون مربوطه مبنی بر تمدید قرارداد بیمه تکمیلی رانندگان با شرکت بیمه دانا، برخلاف مطلب عنوان شده هیچ گونه استعلام رسمی توسط کانون کارفرمایی شرکت ها از دیگر شرکت های بیمه گر و ارایه آن به تشکلات به عمل نیامد اگر غیر از این است لطفا مستند و منتشر شود.

بیشتر بخوانید: حق بیمه تکمیلی کارکنان شرکت ها از کجا تامین می شود؟ انعقاد قرارداد بیمه وظیفه کانون انجمن های صنفی کارفرمایی است اختلاف نظر شدید تشکل های کارگری رانندگان با تشکل های کارفرمایی در مورد بیمه تکمیلی دلیل مخالفت جدی تشکل های صنفی رانندگان با قرارداد جدید بیمه تکمیلی

وی اظهار کرد: مصاحبه شونده (عضو هیئت مدیره و مسئول روابط عمومی کانون انجمن های صنفی کارفرمایی حمل و نقل مسافری کشور) عنوان نموده اند مخالفان کنونی قرارداد با بیمه دانا زمانی با این بیمه کار می کردند، حالا چرا مخالفت می کنند؟ هر چند این سخن درست است ولی دلیل موجهی نمی شود که حتما و همیشه آنها به طور انحصاری و تحت هر شرایطی بدون در نظر گرفتن منافع صاحبان اصلی قرارداد که همانا رانندگان زحمت کش هستند، با یک شرکت بیمه، کار کنند.

او افزود: ناگفته نماند، بر همه فعالان حمل و نقل مسافر روشن است زمانی که همین مخالفان کنونی با بیمه دانا کار می کردند نحوه خدمات دهی این بیمه عالی بود و اما بنابر ملاحطاتی که اینجا جای طرح کردنش نیست خدمات دهی بیمه دانا رفته رفته کاهش یافت و متاسفانه طوری شد که به بهانه های واهی که از سوی این بیمه عنوان و طراحی می شد خسارت گرفتن از این بیمه تبدیل به معجزه شده بود.

حسین زاده تاکید کرد: بر همین اساس روسای همه تشکل های صنفی مسافر به غیر از کانون شرکت ها به دلیل نارصایتی شدید رانندگان و ... از این بیمه روی گردان شده و در طلب ایجاد شرایط بهتر، اخد تعهدات بیشتر و خدمات دهی مطلوبتر به سوی شرکت های بیمه گر دیگر رفتند و شاید بزرگترین خطای روسای تشکل های مخالف با قرارداد بیمه دانا، ترجیح ضوابط بر روابط و منافع جمعی بر منافع فردی و اقدام در راستای منافع رانندگان بود که شرکت ها هرچه دارند از آنهاست.

دبیر کانون سراسری انجمن های صنفی رانندگان سواری کرایه گفت: عنوان شده که نهایتا این شرکت ها هستند که تصمیم می گیرند با کدام بیمه قرارداد ببندند چرا که مسئولیت جمع آوری حق بیمه و پرداخت آن به عهده آنان است، بله این مطلب درست است ولی این زحمت شرکت ها بی مزد و اجرت نیست چرا که حق بیمه و پاداش بازنشستگی مدیران، اعضای هیئت مدیره و کارکنان شرکت های اتوبوس رانی به واقع از جیب رانندگان پرداخت می گردد.

به گزارش تین نیوز، او ادادمه داد: آیا تاکنون کانون مذکور، کوچکترین تلاشی برای ایجاد چنین شرایطی، مثلا دریافت پاداش بازنشستگی برای صاحبان اصلی بیمه تکمیلی یعنی رانندگان نموده است؟ اگر می فرمایید این اشانتیون شرکت بیمه است، جای سوال است که یک شرکت بیمه ای چقدر درآمد هنگفت دارد که چنین بذل و بخشش های آشکاری داشته باشد؟ آیا فکر نمی کنید شرکت بیمه این به اصطلاح اشانتیون ها را در عدم پرداخت خسارت به راننده چند برابر جبران می کند و زبان متولیان قرارداد را در اعتراض به بد عهدی ها و عدم پرداخت خسارت های به حق می بندند؟

حسین زاده افزود: البته قابل ذکر است ما مخالفتی با منتفع شدن همکاران مدیر و متصدی از مزایای مذکور در شرکت ها نداریم بلکه خواهان تلاش برای بهره مند شدن رانندگان از یک بیمه تکمیلی بهتر و کاملتر همانگونه که برای مدیران هست، می باشیم.

این مقام صنفی عنوان کرد: عنوان شده که هیاهو به پا می کنید؟ چه کسی و چه کسانی به تبعیت از او هیاهو به راه انداختند؟ آیا کسانی که با زیر پا گذشتن مصوبه جلسه پایش شورای عالی ترابری که با حضور وزیر مصوب شد، دستور العمل های سازمان راهداری که خواهان شفاف سازی قراردادها و اعمال نظر بقیه تشکل ها در قرارداد بیمه تکمیلی شده بود و هست و همچنین زیر پا گذاشتن تفاهم نامه ما بین تشکل ها که خود امضا نموده بودند و تمدید قرارداد با بیمه دانا و .... هیاهو و تشتت و تفرقه ایجاد کردند یا دیگر تشکل های صنفی که با پیگیری و گرفتن استعلام از بیمه ها بهترین شرایط را برای انعقاد قرارداد به مراتب بهتر و کاملتر از بیمه دانا با بیمه تجارت نو ایجاد کردند و شفافیت در قرارداد را جایگزین بده و بستان های آنچنانی نمودند؟

دبیر کانون سراسری انجمن های صنفی رانندگان سواری کرایه گفت: فرموده اند بیمه تجارت فاقد ساختارهای لازم و تعداد شعبات و حتی فاقد شعبه در برخی از استان ها است به حکم ادب نمی گویم این مطالب کذب است ولی می گویم عاری از حقیقت و نوعی فرار به جلو و بهانه گیری های عحیب و غریب است که از زبان مدافعان بیمه دانا و خود نمایندگان این بیمه به کرار برای مدیران شرکت ها تکرار شده و آنها را از انعقاد قرارداد با بیمه جدید هراسانده است و در این راه به وعده وعید های توخالی نیز متوسل می شوند ولی آزموده را دوباره آزمودن خطا است.

وی تاکید کرد: لازم است به اطلاع برسد، بیمه تجارت نو در همه استان ها دارای نمایندگی و تعداد ۱۲۰۰ شعبه پرداخت خسارت در سطح کشور است و سه نمایندگی متفاوت برای سه پابانه بزرگ تهران دارد و ما با کارگزاری که وزیر راه هم قرادداد با آنها را منع نموده، طرف نیستیم بلکه با مرکزیت بیمه تجارت طرف قرارداد هستیم، ثانیا مقرر شده اکثریت امور به طریق اینترنتی و از طریق اپلیکیشنی که در اختیار شرکت ها و رانندگان قرار می گیرد انجام شود و راننده برای دریافت خسارت نیازی نباشد که کفش آهنی پوشیده و با توقف فعالیت خود مراجعات مکرر به شعبه بیمه داشته باشد و هم اکنون نیز اپلیکیشن مذکور از طریق کافه بازار قابل دانلود و استفاده است.

حسین زاده خاطرنشان کرد: پایان کلام این که؛ همانطوری که اشاره شده شرکت ها مختار به انتخاب هستند در حال حاضر قرارداد بیمه تجارت علیرغم تمام کارشکنی های ایجاد شده با استقبال اکثریت شرکت های سواری و مینی بوس و اتوبوس رانی از جمله شرکت های اتحادیه ۱۷ گانه و .... مواجه شده است ولی متاسفانه علیرغم اینکه سازمان راهداری ورود دیتای خود را برای بیمه دانا مسدود کرده و امکان فعالیت قانونی و پرداخت حق بیمه از طریق صورت وضعیت با بیمه دانا مقدور نمی باشد، نمی دانم چه رمز و رازی در اصرار عجیب کانون مذکور به ادامه همکاری با بیمه دانا  وجود دارد؟

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: تین اتوبوس حمل و نقل قانون شرکت های بیمه مصاحبه حمل و نقل تجارت کفش شرکت های بیمه حمل و نقل جاده ای سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای بیمه دانا حمید حسین زاده رانندگان بخش مسافری شرکت های اتوبوس رانی صنفی رانندگان انعقاد قرارداد انجمن های صنفی قرارداد بیمه بیمه دانا کانون مذکور سواری کرایه بیمه تکمیلی بیمه تجارت شرکت بیمه حسین زاده حمل و نقل تین نیوز حق بیمه شرکت ها تشکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۳۳۹۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۴۰۰ اتوبوس در ۳۲ ماه به ناوگان حمل و نقل تهران اضافه شده است

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا زاکانی شهردار تهران امشب- سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳- در برنامه صف اول شبکه خبر در خصوص قرارداد با چین برای توسعه حمل و نقل عمومی، اظهار کرد: باید ببینیم تهران چه وضعیتی در حوزه حمل و نقل دارد. تردد در تهران به صورت ۶۶ درصد استفاده از وسایل شخصی و ۴۴ درصد استفاده از وسایل نقلیه عمومی است و علت آن هم عقب افتادگی تاریخی در نوسازی زیرساخت هاست.

افزایش حدود ۱۴۰۰ تایی اتوبوس‌های پایتخت در ۳۲ ماه اخیر

وی با بیان اینکه در کشور هر ظرفیتی داشتیم دنبال کردیم تا خریدها از داخل صورت بگیرد، به طوری که قرارداد سه هزار دستگاه اتوبوس منعقد شد، تصریح کرد: طبق مستندات تهران ۱۱ هزار دستگاه اتوبوس نیاز دارد. ۳۲ ماه پیش روز معرفی بنده به عنوان شهردار هزار و ۸۸۰ اتوبوس تحویل گرفتیم که ۸۸۰ دستگاه آن فعال بود. امروز سه هزار و ۲۰۰ اتوبوس داریم که دو هزار و ۱۰۰ دستگاه اتوبوس در خطوط فعال هستند و تا چند روز آینده به سه هزار و ۴۰۰ دستگاه می رسد.

زاکانی با بیان اینکه ۶ هزار ون تهران مربوط به ۱۷ سال قبل بود و ۷۲ هزار تاکسی در تهران نیز وجود داشت که بخش قابل توجهی از آن با فرسودگی روبه رو بودند، تصریح کرد: پیش از سفر به چین برای اجلاس «یک کمربند یک جاده» قرارداد سه هزار دستگاه اتوبوس شامل دو هزار دستگاه دیزلی و هزار دستگاه برقی منعقد شد. پس از حضور در اجلاس پیگیری هایی برای انعقاد قرارداد مترو داشتیم.

وی افزود: در سال ۱۳۹۶ قراردادی برای ۶۹۱ دستگاه واگن مطرح شده بود و تا سال گذشته این طرح باقی مانده بود. پیش از سفر ما وزارت کشور در سفری این قرارداد را عملیاتی کرد. پس از ۶ سال عقب افتادگی که مقصر آن دولت قبلی بود، دولت انقلابی و جهادی اقدام کرد.

وی در ادامه یادآور شد: هشت رام قطار مترو به صورت کامل، ۱۰ رام قطعات و مابقی به صورت انتقال تکنولوژی وارد می شود. ما در چین با شرکت مربوطه اقدام به مذاکره کردیم و با پشتیبان مالی طرح نیز هماهنگی ها را انجام دادیم و قرارداد ۲۴ تا ۲۷ ماهه به ۱۲ تا ۱۴ ماه کاهش یافت و یک سال به نفع ایران شد.

زاکانی همچنین تصریح کرد: سهم اولیه ما دریافت شده بود و به همین دلیل یک سال به نفع ایران تمام شد. با مذاکره با چینی ها ۷.۵ میلیون یورو تکنولوژی ساخت بوژی را به ما دادند و مکلف شدند توسعه واگن سازی را برای ما انجام دهند.

در قراداد چین ۲۵ میلیون یورو به نفع ایران عمل کردیم

شهردار تهران با بیان اینکه این اقدام یک جهش برای داخل است، یادآور شد: میزان ساخت بوژی را برای کشور جلو انداختیم و ۲۵ میلیون یورو به نفع ایران تمام شد و فضای جدیدی برای خدمت در کشور فراهم شد. ۶۳۰ دستگاه نیز به ۷۹۱ دستگاه واگن رسید. نمونه کامل یک به یک خردادماه ساخته و در اواخر سال واگن ها وارد کشور خواهد شد. ما به دنبال داخلی سازی بهترین قطعات هستیم و به سمت تزئینات نرفته ایم. بنده آمده ام که مردم را خوشحال کنم و با وجود صداهایی که شنیده می شود، ما توجهی به آن نداریم و مردم باید بدانند چه اتفاقات بزرگی در کشور رخ می دهد.

وی با اعلام اینکه اولین رام داخلی با همکاری مپنا، جهاد دانشگاهی و شرکت واگن سازی به صورت ۸۵ درصد داخلی سازی در حال تکمیل و یک افتخار برای کشور است، خاطرنشان کرد: ما خطوط را راه اندازی کرده ایم. مردم سالها در مترو با زحمت رو به رو بودند چون کسی به فکر آنها نبود.

ما به ازای ۲۵ سال گذشته در ۳ سال آینده، واگن وارد کشور خواهد شد

زاکانی با بیان اینکه ساخت خط ۸ و ۱۰ سال قبل آغاز شد و خط ۹ هفته آینده آغاز خواهد شد، گفت: تمام خطوط مترو غیر از خطوط ۹ و ۱۰ فعال هستند و یک انقلاب در مترو به عنوان زیرساخت ایجاد خواهد شد. ما به ازای ۲۵ سال قبل در سه تا چهار سال آینده، واگن وارد کشور خواهد شد. اورهال واگن ها نیز قابل مقایسه با گذشته نیست.

قیمت‌های طرف چینی ارزان‌تر و کیفیت بالاتر بود

شهردار تهران با اشاره به حضور خود در چین به دعوت شهردار پکن، تصریح کرد: موضوع حمل و نقل، هوشمندسازی، زیست محیطی و پسماند از موضوعات بحث ما در چین بودند. امروز انقلابی در چین در این بخش ها صورت گرفته و این مباحث برای آنها دیگر موضوعیت ندارد. ما سعی کردیم هدف‌گذاری مالی در این سفر داشته باشیم. قیمت هایی که در ایران به ما داده شده بود با چین قابل مقایسه نبود. قیمت های چین ارزان تر و کیفیت بالاتر بود.

وی افزود: سه هزار دستگاه اتوبوس داخلی خریداری شده بود و طرف داخلی به ما گفتند یک تا دو سال زمان می برد که اتوبوس ها را به ما تحویل دهند. ما گفتیم تولیدکنندگان با ما شریک شوند و در تکنولوژی و شراکت و ایجاد زمینه جدید وارد عمل شوند. هویت شهرداری و پول و امکانات قدرت آن است و آنها این شراکت را قبول کردند. قیمت داخل ایران ۳۴۷ هزار یورو اعلام شده بود و صورت جلسه ۳۲۲ هزار یورو و در نهایت ۳۱۶ هزار یورو بوده است. برای ۵۰۰ دستگاه با قیمت ۳۱۶ هزار یورو قرارداد بستیم و در چین دیدیم قیمت ها این چنین نیست.

زاکانی یادآور شد: چین حاضر شد با عددی کمتر از توافق با دولت ها با شهرداری تهران یوزانس کند. رئیس کل بانک مرکزی اعلام کرد که این اتفاق برای اولین بار صورت گرفت. در داخل کشور ۲۵ درصد نقد، ۲۵ درصد ملک و ۵۰ درصد تسهیلات می پردازیم. ما وقتی وارد مذاکره شدیم این گام را برداشتیم که با ما تفاهم یوزانس داشته باشند و یک میلیارد و ۴۰ میلیون یورو یوزانس برای اتوبوس، ون و تاکسی برقی یوزانس انجام شد. در آن زمان ما برای مجاب کردن چینی ها جهت یوزانس مذاکره می کردیم.

یوزانس یک میلیارد و ۶۷۰ میلیون یورویی با چین

شهردار تهران با اعلام اینکه بانک شهر عامل ما بود و مسائل را دنبال می کرد، گفت: چینی ها با سفر به ایران قیمت های خود را اعلام کردند و یک میلیارد و ۶۷۰ میلیون یورو به تعداد ۲ هزار دستگاه اتوبوس، ۱۰ هزار دستگاه ون، ۲۷ هزار و ۵۰۰ دستگاه تاکسی و ۱۵۰ هزار دستگاه موتور برقی یوزانس شد. به دنبال آن تیم کارشناسی ما به چین اعزام شدند تا ببینند کدام شرکت کیفیت بهتری دارد و کیفیت بالا در چین متعلق به ۶ یا ۷ شرکت است.

شرکت‌های سازنده اتوبوس‌های مطابق با استانداردهای ایران معرفی شدند

وی افزود: تیم ما مباحث را به صورت کارشناسی بررسی کرد و شرکت های سازنده اتوبوس های مطابق با استانداردهای ما در ایران را معرفی کردند. برای مثال قابلیت باتری و دیگر بخش ها مورد بررسی قرار گرفت. ما با دستاوردهایی که از بررسی کسب کرده بودیم خود به چین سفر کردیم و بنده با تک تک کارخانه ها صحبت کردم و در رقابت، بهترین کیفیت و کمترین قیمت را توافق کردیم.

شرکتی که مطرح شده تأمین کننده مالی است

زاکانی با بیان اینکه شرکتی که مطرح شده تأمین کننده مالی است و تأمین کننده خطوط مترو یک شرکت نظامی چینی است، یادآور شد: شرکت هایی که قرارداد بستیم از شرکتهای معتبر به شمار می روند و بانک مرکزی به ما گفت امکان ندارد یکی از همین شرکت ها به ما خودرو بدهد. قرار شد چینی ها در ایران کارخانه بسازند، انتقال تکنولوژی انجام دهند، با شهرداری شریک شوند و یوزانس سه ساله بگیرند که این موضوع یک شیرینی و حلاوت دارد.

ضمانت‌نامه‌های پایدار شدن قرارداد اتوبوس‌ها آمده است

شهردار تهران گفت: اگر این قرارداد پایدار شود (که ضمانت نامه های آن برای پایدار شدن آمده است) تمام خودروهایی که قرارداد آن منعقد شده وارد شهر خواهد شد. ما تنها عامل پیگیری هستیم و دیگر دستگاه ها نیز دخیل هستند. ما اتوبوس را به قیمت ۲۲۰ هزار یورو خریداری کردیم و با احتساب ورود آن به شهر ۲۴۵ هزار یورو خواهد بود و باید ببینیم چه میزان اختلاف با رقم داخلی وجود دارد.

همه بخش های مرتبط در جریان قرارداد با چین هستند

وی افزود: ما قرارداد را به آقای چمران به آقای تشکری و خانم سلیمانی تحویل دادیم که البته آقای تشکری در صحن شورا گفتند که تحویل نگرفتند و در تماسی که با ایشان گرفته شد گفتند که شاید به دستشان رسیده و یادشان نبوده است و سند آن موجود است. قرارداد را به وزارت اقتصاد، وزارت امور خارجه و بانک مرکزی دادیم. ما به ازای آن را دولت به ما می دهد. امکان ندارد این قرارداد منتشر شود و به صلاح کشور نیست. همه بخش ها در جریان قرارداد هستند.

زاکانی تأکید کرد: قرارداد آن چیزی نیست که بتوان آن را جار زد. ایران هزار و یک دشمن دارد. یک عده نمی خواهند اتفاقی بیفتد. مردم بدانند این افتخار برای این دولت و شهرداری است که دست به دست هم دادند تا گره از مشکلات مردم باز کنند.

شهردار تهران با بیان اینکه عده ای همت کردند که اجازه ندهند، کار انجام شود، گفت: این کارها بر ضد امنیت کشور است و می خواهند این قرارداد را منحل کنند اما خوشبختانه نمی توانند. این را به مردم نوید می دهیم.

وی تاکید کرد: تمام این وسایل حمل و نقل عمومی ضمانت نامه رسمی بانکی دارند.

کد خبر 6093662

دیگر خبرها

  • تجلیل از اساتید و مدرسان بیمه سرمد به مناسبت روز معلم
  • خدمت‌رسانی ناوگان اتوبوس‌رانی قم به ۱۰۰ هزار نفر در روز
  • شکایت کارکنان گوگل از اخراج غیرقانونی به‌دلیل اعتراض به همکاری با رژیم صهیونیستی
  • ۱۴۰۰ اتوبوس در ۳۲ ماه به ناوگان حمل و نقل تهران اضافه شده است
  • بازنشستگی ۵۵۲ مددجوی کمیته امداد بوشهر با پرداخت ۱۰ سال بیمه
  • پرداخت بیش از ۳۸ میلیارد تومان پاداش به کم مصرف‌ها در قزوین
  • پرداخت ۳۸ میلیارد تومان پاداش به کم مصرف‌ها
  • واکنش دبیرکل فدراسیون فوتبال به قرارداد سرمربی تیم ملی و تعیین پاداش‌ها
  • تجهیزات VAR از چین وارد می‌شود | مشکلی در قرارداد شمسایی نیست
  • کارت سوخت رانندگان باطل می شود!