Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیمه دانا یکی از شرکت‌هایی است که در حوزه فروش بیمه تکمیلی گروهی فعالیت می‌کند. این شرکت در سال 97، 10% از کل فروش بیمه تکمیلی را به خود اختصاص داده که نسبت به سال قبل 33% رشد داشته است. در این مطلب به معرفی کامل این بیمه دانا، شرایط خرید، قیمت و ... می‌پردازیم.

 

مزایای بیمه تکمیلی دانا

بیمه دانا خدمات درمان را به شکل گروهی ارائه می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هر شرکت بیمه برای ارائه خدمات بیمه تکمیلی گروهی حداقلی را برای متقاضیان بیمه تکمیلی گروهی مشخص می‌کند. برای خرید بیمه تکمیلی دانا کارکنان شرکت یا سازمان باید حداقل 50 نفر باشند.

موضوع مهم دیگر در انتخاب بیمه تکمیلی، فرانشیز است. فرانشیز عبارت است از هزینه‌ای که باید توسط فرد بیمه‌شده پرداخت شود و شرکت بیمه آن را پرداخت نمی‌کند. حداقل فرانشیز در بیمه‌های تکمیلی از جمله بیمه تکمیلی دانا 10% و حداکثر آن 30% می‌باشد.

پوشش‌های بیمه تکمیلی دانا

در بیمه‌های درمان گروهی، سقف تعهدات و تنوع پوشش‌ها به قرارداد بین شرکت بیمه و شرکت متقاضی بستگی دارد. اما در حالت کلی پوشش‌های درمان گروهی دانا شامل موارد زیر است:

هزينه‌هاي بستري‌، جراحی‌، شیمی درمانی، رادیوتراپی، آنژیوگرافی قلب، گاماناپف و انواع سنگ‌شکن در بیمارستان‌ها و مراکز جراحی محدود و Day Care. اعمال جراحی تخصصی شامل جراحی مربوط به سرطان‌، مغز و اعصاب مرکزی نخاع‌، گامانایف‌، قلب‌، پیوند ریه‌، پیوند کبد‌، پیوند کلیه و پیوند مغز استخوان هزینه‌های زایمان اعم از طبیعی و سزارین هزينه‌هاي درمانی نازایی و ناباروری هزينه‌هاي مربوط به رفع عيوب انكساري چشم (نظیر عمل لیزیک‌، لازک و …) هزینه‌های پاراکلینیکی (تشخیص درمانی) شامل: سونوگرافی، ماموگرافی، انواع اسکن، انواع سی‌تی اسکن، انواع آندوسکوپی، ام‌. آ‌ر.‌آی، اکوکاردیوگرافی، استرس اکو، دانسیتومتری، تست ورزش، تست آلرژی، تست تنفس، اسپیرومتری، نوار عضله، نوار عصب، نوار مغز، نوار مثانه، سیستومتری یا سیستوگرام، شنوایی سنجی، بینایی سنجی، هولترمانیتورینگ قلب، آنژیوگرافی چشم و اعمال مجاز سرپائی شامل شکستگی و در رفتگی، گچگیری، ختنه، بخیه، کرایوتراپی، اکسیزیون لیپوم، بیوپسی‌، تخلیه کیست و لیزر درمانی هزینه‌های خدمات آزمایشگاهی شامل آزمایشهای تشخیص پزشکی‌، پاتولوژی یا آسیب شناسی و ژنتیک پزشکی‌، انواع رادیوگرافی‌، نوار قلب‌، فیزیوتراپی هزینه‌های ویزیت و دارو هزینه‌های دندانپزشکی هزینه خرید سمعک هزینه عینک و لنز تماس طبی هزینه تهیه اعضاء طبیعی بدن هزینه اروتز که بلافاصله بعد از عمل جراحی مورد نیاز باشد هزینه تشخیص بیماری‌ها و ناهنجاری‌های جنین منوط به داشتن پوشش زایمان هزینه همراه افراد زیر 7 سال و بالاتر از 70 سال در بیمارستان ‌هزینه آمبولانس و سایر فوریت‌های پزشکی دوره انتظار بیمه تکمیلی دانا

دوره انتظار به این معناست که بین خرید بیمه و استفاده از پوشش خاص باید فاصله مشخصی وجود داشته باشد. به طور مثال دوره انتظار زایمان در بیمه تکمیلی 9 ماه است. البته در بیمه‌های درمان گروهی، بر اساس تعداد کارکنان این عدد ممکن است متفاوت باشد.

به طور مثال دوره انتظار پوشش زایمان برای گروه‌های 260 تا 1000 نفر 6 ماه است. بر همین اساس دوره انتطار این پوشش‌ها برای گروه‌های بالای 1000 نفر هم کلا حذف می‌شود.

در ضمن دوره انتظار جراحی در بیمه تکمیلی  هم معمولا معادل 3 ماه است.

 

مراکز طرف قرارداد بیمه تکمیلی دانا

یکی از مزیت‌هایی که بیمه دانا نسبت به سایر شرکت‌ها دارد این است که با مراکز درمانی و تشخیصی بسیاری طرف قرارداد است. هر چه مراکز طرف قرارداد با شرکت بیمه بیشتر باشد استفاده از پوشش‌های درمان تکمیلی آسان‌تر خواهد بود، چرا که با مراجعه به این مراکز تمام هزینه‌ها توسط شرکت بیمه پرداخت می‌شود.

اما اگر به مراکز غیر طرف قرارداد با شرکت بیمه مراجعه شود، در ابتدا لازم است فرد بیمه‌شده هزینه را پرداخت کند و بعد از آن برای دریافت خسارت از شرکت بیمه اقدام کند.

در حال حاضر شركت بيمه دانا با حدود 10 هزار مرکز درمانی در کل کشور (بیشتر از 95 درصد بیمارستان‌های کشور) شامل مراکز بیمارستانی، درمانگاهی، آزمایشگاهی، چشم پزشکی، فیزیوتراپی و … قرارداد دارد. همچنین در بسیاری از مراکز درمانی افراد می‌توانند از طریق سامانه سپاد (سامانه پذیرش الکترونیکی درمان) به صورت آنلاین معرفی‌نامه دریافت کنند.

دریافت خسارت بیمه تکمیلی دانا

همانطور که در بخش بالا توضیح داده شد، برای دریافت خسارت بیمه دانا تکمیلی دو راه وجود دارد. راه اول این که به مرکز طرف قرارداد با بیمه دانا مراجعه کنید که در این حالت هزینه‌ها در همان مرکز توسط بیمه پرداخت می‌شود. نکته مهم این که قبل از مراجعه به مرکز طرف قرارداد باید معرفی‌نامه دریافت کنید.

مدارک مورد نیاز برای صدور معرفی‌نامه بیمه تکمیلی دانا:

کارت معتبر بیمه دانا یا معرفی نامه از سوی بیمه‌گذار گواهی پزشک معالج مبنی بر نوع بیماری یا عمل جراحی مورد نیاز تصویر دفترچه بیمه، بیمه‌شده اصلی و بیمار اصل شناسنامه فرزندان مونث بالای 17 سال و مطلقه گواهی اشتغال به تحصیل برای فرزندان مذکر بالای 22 سال حداکثر تا سن 25 سال تمام 

 

راه دوم این که به  مرکز غیر طرف قرارداد مراجعه کنید، تمام هزینه‌ها را پرداخت کرده و بعد از تحویل مدارک به شرکت بیمه، خسارت را دریافت کنید.

مدارک لازم برای دریافت خسارت بیمه تکمیلی دانا:

کپی برابر با اصل شده‌ی مدارک درمانی کپی چک دریافتی از بیمه‌گر پایه و یا تاییدیه پرداخت وجه توسط بیمه‌گر پایه به حساب بیمه‌شده کپی شناسنامه بیمار کپی دفترچه بیمه بیمار کپی کارت درمان بیمار   استعلام بیمه تکمیلی دانا در ازکی

ازکی با همکاری شرکت‌های بیمه در زمینه فروش آنلاین محصولات بیمه‌ای فعالیت می‌کند. یکی از محصولات پرفروش ازکی بیمه تکمیلی است که به شکل انفرادی و گروهی ارائه می‌شود.

شما می‌توانید در سایت azki.com تمام طرح‌ها و قیمت‌ها را با یکدیگر مقایسه کنید و برای دریافت مشاوره رایگان از طریق شماره 02154864 با کارشناسان بیمه‌ای ازکی تماس بگیرید.

ازکی از مرحله انتخاب تا مشاوره برای دریافت خسارت همراه شماست.

 

انتهای رپرتاژآگهی/

منبع: تابناک

کلیدواژه: سند همکاری 25 ساله ایران و چین سوال از رئیس جمهور رمدسیویر محسن صالحی بیمه تکمیلی بیمه دانا سند همکاری 25 ساله ایران و چین سوال از رئیس جمهور رمدسیویر محسن صالحی برای دریافت خسارت بیمه تکمیلی دانا طرف قرارداد دوره انتظار معرفی نامه بیمه دانا شرکت بیمه بیمه شده هزینه ها پوشش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۱۵۳۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«راهنما نزدن» نشانه حرفه‌ای بودن راننده نیست

رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ گفت: رانندگان به هیچ عنوان نباید اهمیت راهنمازدن را دست کم بگیرند چرا که این اقدام به ظاهر کوچک، از تصادفات بسیاری جلوگیری می‌کند.

به گزارش ایسنا، سرهنگ علی اصغر شریفی گفت: تجربه، در رانندگی معلم خوبی نیست و احتیاط شرط عقل است؛ چرا که بسیاری از رانندگان با تجربه هم گاهی با بی احتیاطی‌های خود باعث بروز حوادث جبران ناپذیری می‌شوند. به عنوان مثال  ناگهان تغییر مسیر دادن و عرض راه را بدون زدن راهنما طی کردن؛ بسیار خطرناک است اما برخی رانندگان  این کار انجام می‌دهند.

وی با تاکید بر اینکه عدم استفاده از راهنما در هنگام تغییر مسیر نشانه حرفه‌ای بودن نیست، گفت: بسیاری از موتورسیکلت‌ها در همین تغییر مسیرهایی که توسط رانندگان بی‌احتیاط صورت گرفته دچار آسیب‌های شدید و حتی مرگ شده‌اند.

رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: رانندگان هنگامی که رانندگان در آزادراه‌ها و بزرگراه‌ها در حال حرکت هستند و قصد تغییر مسیر دارند باید حتما از راهنما استفاده کنند. همچنین پس از استفاده از راهنما کاهش سرعت نیز ضروری است و پس از آن باید اقدام به تغییر مسیر شود.

شریفی گفت: برخی از تغییر مسیرهای ناگهانی در صورت سرعت بالای خودروی سواری می‌تواند به علت وجود نیروی گریز از مرکز، باعث واژگونی خودرو شود.

وی همچنین با اشاره به رفتار غلطی که برخی از رانندگان مرتکب آن می‌شوند، گفت: رانندگان نباید با بیرون آوردن سر از خودرو و فریاد زدن، دیگر رانندگان را از اهداف خود باخبر کنید بنابراین استفاده از راهنما، بهترین روش است. 

رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: حال سوال اینجاست که اگر شما راهنما بزنید؛ حق تقدم عبور با شماست؟ و در جواب این سوال باید گفت خیر. راننده حتما باید حق تقدم عبور را رعایت کرده و ابتدا با نگاه کردن به آیینه‌های وسط و جانبی تردد دیگر خودرو ها را کنترل کند. سپس در منتهی الیه سمت راست، با توجه به اینکه از قبل در فاصله مناسب ۱۰۰ تا ۱۵۰ متری راهنما زده، با کاهش سرعت اقدام به خروج از راه کنند.

شریفی افزود: شاید این جمله را شنیده باشید که برخی از رانندگانی که عادت به زدن راهنما ندارند و  به شوخی می‌گویند که راهنما نزنید چون برق مصرف می‌شود. این کار اصلا درست نیست. در ماده ۱۱۹ آیین نامه راهنمایی و رانندگی نیز عنوان شده که رانندگان باید در بین خطوط حرکت کرده و برای هر تغییر مسیر، با زدن راهنما به دیگر خودروها اطلاع رسانی کنند.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • دریافت هزینه از والدین بر اساس الگوی جدید تعیین شهریه کودکستان‌ها
  • پیگیری سوپر لیگ کاراته با تداوم صدرنشینی دانشگاه آزاد
  • دریافت بیمه مسافرتی چه ضرورتی دارد؟
  • «راهنما نزدن» نشانه حرفه‌ای بودن راننده نیست
  • حقوق و بیمه کارگران شهرداری بندرعباس به روز شد
  • رانندگان آژانس شهرداری قزوین بیمه‌ تکمیلی می‌شوند
  • فقر، مشتری ثابت دندان‌پزشکی زیرپله‌ای
  • تاکید استاندار لرستان بر اهتمام مدیران در جذب اعتبارات ملی و مدیریت صحیح منابع مالی
  • دفتر نظارت و ارزیابی ویژه استاندار در لرستان راه‌اندازی می‌شود
  • شرایط اخذ ویزای دبی برای کودکان